Jiaxing Orika Imp. &Exp. CO., Ltd

Hur man använder biltjuv när man byter reservdäck?

Släpp tid: 2020-07-25 17:40:27  träffar: 11

När vi kör på vägen blir det ibland punktering, så vi måste använda bilen när vi byter reservdäck.Men för många nybörjare känner de inte till användningen av biltjuv.Här är hur man använder biltjuven. zmkm-800_800 (5).jpg För det första, för närvarande, finns det två vanliga typer av ombord Jack, en är rack jack, den andra är skruva Jack.Fördelarna med dessa två typer av Jack är små och inte upptar utrymme, så de är mycket lämpliga för ombord Jack.När det gäller stödstrukturen är den nuvarande jacken huvudsakligen diamant-struktur jack, medan ledbens-lyftan är mindre utrustad med herringbenstruktur Jack på grund av den dåliga stabiliteten hos stödpunkterna.

Sedan, innan vi använder domkraften, sätter vi på oss ett par skyddshandskar för att manövrera domkraften, vilket inte bara är bekvämt för kraften, utan också kan spela rollen att skydda våra händer.Då kan vi börja använda domkraften.




Vi måste först fix a fordonet, det vill säga, oavsett om det är ett manuellt fordon eller ett automatiskt fordon, vi måste flytta växeln till P i förväg och sedan dra upp handbromsen för att garantera säkerheten.Undvik den instabila lyftningen av bilen, som kommer att skada människor.Därefter måste vi komma ihåg de nödvändiga säkerhetsåtgärderna, och sätta varningstriangeln inom det säkra avståndet bakom bilen.Om den är på stadsvägen måste den placeras minst 50-meter bort från baksidan av bilen. Om den är på motorvägen måste den placeras minst 150 meter från baksidan av bilen.Då kan vi börja laga domkraften.Var försiktig med att inte lägga domkraften på den mjuka marken.Om vi inte kan hitta en fast mark, kan vi lägga trä, golvplattor, järnplattor osv. under domkraften.

Slutligen måste vi anpassa domkraften till stödbunkten för fordonschassit, och när vi använder domkraften måste lyftningen vara enhetlig.På så sätt kan fordonet sprängas på ett smidigt sätt.

Tidigare: Varför har hydrauliska pressar s...

Nästa: Tio säkerhetsföreskrifter för ...